Låt ditt barn
få vård hemma.

Vi ser till att ditt barn får träffa en läkare snabbt.
Fysiskt hos er eller digitalt via video.

 

QR Code

Scanna QR-koden för att ladda ner appen och boka ett läkarbesök.

Vi hjälper ditt barn med

Alla vanliga sjukdomar och besvär som behandlas på en vårdcentral eller lättakut.

Öronbesvär Utslag & eksem Infektioner Hosta Sår Afte Allergi & astma Inflammationer Öronbesvär Utslag & eksem Infektioner Hosta Sår Afte Allergi & astma Inflammationer

Det säger
föräldrar om oss

”Fantastisk att med yngre barn kunna få hjälp direkt i hemmet istället för att ta sig till en vårdcentral som aldrig verkar ha tider. Använt några gånger nu och alla läkare har varit toppen, trevligt bemötande och väldigt omhändertagande. Och mycket bra på att bemöta och undersöka barn.

Petter Magnusson, Stockholm

Vanliga frågor

 • Varför har ni två tjänster?

  Vilken tjänst som passar bäst avgörs utifrån vilka besvär  ditt barn har.  Om du väljer ett hembesök av läkare när ditt barn har öron-, hals- och luftvägsinfektioner kommer en läkare att komma hem till er och göra samma undersökning som en sköterska i kombination med en digital läkare hade gjort, men då till ett högre pris. Vi tycker därför att ni ska ha möjlighet att välja vilken tjänst ni vill använda när ditt barn har symtom och besvär som både en fysisk och digital läkare (med förgående hembesök av sköterska) kan hjälpa ditt barn med. Som patient kommer ditt barn att få samma diagnos och behandling, men tillvägagångsätt och pris skiljer sig åt.

 • Kan ni undersöka flera barn vid samma besök?

  Nej, för tillfället kan vi endast ta hand om en patient per bokat besök. Däremot kan personer i samma hushåll boka besök direkt efter varandra om det finns tider tillgängliga.

   

 • Hur unga barn tar ni emot?

  Vi tar emot alla barn över 1 år.

LÄS VÅR BLOGG

Så förbereder du ditt barn på att träffa läkaren

Som förälder vill vi det bästa för våra barn och läkarbesök är ibland nödvändiga när våra små är sjuka, men hur gör man läkarbesöket så smidigt som möjligt? Vi har tipsen!

Barn lyssnar på hjärta med stetoskop tillsammans med läkare