Få hembesök av läkare eller sköterska i Malmö

Att bli behandlad av en riktig läkare, ansikte mot ansikte är fortfarande den bästa vården, tror vi. Med Ally kan du få hembesök av en läkare eller en sköterska tillsammans med en läkare på videosamtal. Det bästa är att du kan känna dig helt trygg och lugn när du får vård hemma vid köksbordet eller i soffan. Du slipper även ta dig till en vårdcentral och stå i kö för att få din behandling. Utöver Malmö finns även i Göteborg och Stockholm.

Som ett vanligt läkarbesök – men hemma

Ett hembesök med läkare eller sköterska bokar du enkelt via vår app och betalar med kort eller Klarna. Enkelt, snabbt och säkert.

Boka enkelt via appen, eller ring oss, så hjälper vi dig.

Person sitter med händerna på tangentbordet och skriver

Hembesök av läkare – smidigt & enkelt

Att göra en läkarundersökning hemma hos sig själv istället för på en lättakut eller vårdcentral känns ofta både enklare och tryggare. Kanske särskilt om du har små barn som är sjuka eller om du själv inte känner dig i form för att förflytta dig. Våra läkare eller sjuksköterskor kommer till dig på utsatt tid, och med sig har de allt de behöver för att göra en undersökning och skriva ut recept eller skriva en remiss till specialistläkare om det skulle behövas.

Telefon i en hand som också är en dörr där en läkare tittar fram – Ally

Snabba fakta om Ally

30.000 +

Vi har hjälpt över 30.000 patienter med personlig och trygg vård.

94%

Får hjälp snabbt och träffar en läkare samma dag eller dagen efter.

40 +

Erfarna och duktiga läkare och sköterskor som jobbar hos oss.