Få hembesök av läkare eller sköterska i Stockholm

Ally är egentligen som vilken lättakut eller vårdcentral som helst, men betydligt smidigare för dig som behöver sjukvård. Att lämna sitt hem när man är sjuk eller dålig på något sätt kan verka som en omöjlig uppgift. Därför kommer vi på hem till dig som bor i Stockholm, Göteborg eller Malmö och gör undersökningen direkt på plats, i din trygga miljö. Du slipper därmed sitta och vänta i ett väntrum när du låter oss behandla dig. 

Doktor i soffan eller i luren? Du bestämmer.

Hos oss får du hembesök av läkare eller sköterska där läkare är med via videosamtal. Vad som passar bäst är är helt och hållet upp till dig. Vi är din hjälpande hand under de lite tyngre stunderna i livet när du, ditt barn eller annan nära anhörig är sjuk.

Hos oss ska det vara enkelt och säkert, men framförallt kännas tryggt när du behöver vård. Ladda ner vår app och boka ditt läkarbesök direkt där, då kan du betala direkt i appen via kort eller Klarna. Självklart kan du också ringa oss, så hjälper vi dig att boka.

Person sitter med händerna på tangentbordet och skriver

Förbered ditt hembesök

Egentligen behöver du inte förbereda besöket så mycket. Det viktiga är att vi kan undersöka dig på en lugn och ren plats.

Om du exempelvis har djur eller barn i hemmet kan det vara bra att få avlastning av någon som kan passa barnen eller ha djuren i ett annat rum under själva hembesöket. 

Telefon i en hand som också är en dörr där en läkare tittar fram – Ally

Snabba fakta om Ally

30.000 +

Vi har hjälpt över 30.000 patienter med personlig och trygg vård.

94%

Får hjälp snabbt och träffar en läkare samma dag eller dagen efter.

40 +

Erfarna och duktiga läkare och sköterskor som jobbar hos oss.